Bonnierförlagens kundservice Varukorg Snabbsök
INLOGGNING
E-post:
Lösenord:

KONTAKT

BONNIERFÖRLAGEN

Kundservice & Reklamation
08-696 84 10

kundservice@bonnierforlagen.se

Öppet vardagar 09-12, 13-16

Bokklubbar & Växel

08-696 80 00

Postadress
Speed Logistics i Stockholm AB
Bonnierförlagens Kundservice
Box 4005
195 04 Rosersberg

Returgodsadress
Speed Logistics i Stockholm AB
Returavdelning Port 7
Metallvägen 31
195 72 Rosersberg

MAX STRÖM
Kundservice: 08-545 043 00
Reklamation: 08-696 84 10

NYHETER

Välkommen till Bonnierförlagens kundservice!

Som återförsäljare av Bonnierförlagens böcker har du här möjlighet att få information om vår utgivning, se lagerstatus, lägga order, se orderstatus, hantera returer samt sköta annan administration. Här finns också alla våra nyhetslistor.

Alla återförsäljare som har ett kundnummer hos Bonnierförlagen kan få inloggningsuppgifter. Syftet med sajten är en förenklad administration och maximal tillgänglighet då den erbjuder svar på många av de frågor som kundservice hanterar - dygnet runt.

Välkommen!

Aktuellt

2019-04-01

Imorgon tisdag 2/4 kommer ett underhållsarbete att göras i våra system. Detta innebär att ftp3 stundtals kommer att vara otillgängligt mellan kl 20-21.

2018-05-21

Information om Bonnierförlagens GDPR-policy hittar du här

2017-01-10 PDF-fakturor

Du vet väl om att du numera kan få din faktura mejlad som PDF istället för skickad per post? Mejla till oss och uppge ditt kundnummer samt till vilken mejladress du vill ha din faktura så hjälper vi dig!

ÅF-kommunikation

Aktuella ändringar exkl. priser

Här  hittar du aktuella ändringar som görs på våra titlar

Böcker i media

Här finns en lista på när och var våra författare syns i media

Recensioner

Här  kan du läsa alla recensioner för våra aktuella titlar

2016-05-26: ÅF-KOMMUNIKATION

* Flera TV-aktuella författare. Läs mejlet härhttp://bit.ly/1WPwxHU

2016-05-26: ÅF-KOMMUNIKATION

* Flera TV-aktuella författare. Läs mejlet härhttp://bit.ly/1WPwxHU

2016-05-26: ÅF-KOMMUNIKATION

* Flera TV-aktuella författare. Läs mejlet härhttp://bit.ly/1WPwxHU